De Nacht van Vlaanderen editie 2021


Dit jaar was er geen nieuwjaarsreceptie van vzw De Nacht, maar toch willen we alle sportievelingen die uitkijken naar georganiseerde evenementen een sprankeltje hoop voor 2021 aanbieden.

Het stadsbestuur van Torhout bevestigde haar engagement om alles in het werk te stellen om op 18 en 19 juni de 41ste editie van de Nacht van Vlaanderen te laten doorgaan.  Alleen zijn er op dit ogenblik nog geen garanties om groen licht te kunnen geven en zal de vaccinatiestrategie daar een grote rol in spelen.

 Het bestuur van vzw De Nacht heeft in ieder geval de draad van de voorbereidingen weer opgepikt en wil, onder meer door het niet beschikbaar zijn van zaal De Mast, alvast een paar wijzigingen voor de inschrijvingen aanstippen:

  • De inschrijvingen gaan van start op 1 april 2021 en gebeuren ENKEL DOOR MIDDEL VAN EEN ONLINE REGISTRATIE én BETALING (zowel voor wandelaars als voor lopers)

 

BELANGRIJK : 

 

  1. Er moet vooraf ingeschreven worden voor alle onderdelen en alle afstanden.   Voor alle loopwedstrijden en alle wandeltochten is dat tot uiterlijk 10 juni 2021.

  2. Er wordt een limiet geplaatst op het aantal inschrijvingen. Voor de wandelaars van de 100 km, de 21 km en de 10 km zijn dat maximaal 1000 tickets en voor de 42 km wandeltocht maximaal 1500.

    Ook voor de lopers werken we met limieten. Met uitzondering van de volledige marathon, zijn er voor de 5km, de 10km en de halve marathon telkens max. 1000 tickets beschikbaar.

  3. Wandelaars die voor editie 2020 automatisch een voucher ontvingen :  Iedereen dient zich opnieuw te registreren voor edite 2021, inschrijvingen worden niet automatisch overgezet.  De deelnemers editie 2020 worden persoonlijk uitgenodigd per email.  Klik op link “online inschrijven” in de mail, de voucher zal dan automatisch in mindering worden gebracht van het te betalen bedrag.  Als je opnieuw alle gegevens begint in te vullen, zal je toch bij de betaalfunctie eindigen, en dat is niet de bedoeling.  Bij twijfel vraag uw Cronolive identicatienr aan de organisatie (nachtvv@proximus.be)

    PS. Cronolive: Mensen hebben een voucher ontvangen twv bedrag X, dat wordt in mindering gebracht van hun registratie. Aangezien de prijzen van 2020 identiek zijn aan die van 2021 is dat geen probleem, maar deelnemers die bijvoorbeeld betaald hebben voor 42km en nu inschrijven voor de 100 km dienen uiteraard nog het saldo bij te betalen.