De Nacht van Vlaanderen editie 2021


 

WANDELEN:

Op zaterdag 19 juni zouden we de Batjestocht willen organiseren vanuit een alternatieve startplaats: Voetbalstadion De Velodroom, Bruggestraat 29, op 200 m van de Industrielaan, waar we traditioneel van start gaan tijdens een 'normale' Nacht. De wandelafstanden worden dan 6-10-14-20-24-30 km. Indien er dan nog steeds niet gewerkt mag worden met inschrijvingen en barfaciliteiten, zal de tocht permanent bepijld blijven van 18 tot en met 27 juni.

Wie al ingeschreven was voor de wandeltochten van de Nacht van Vlaanderen zal die inschrijving gewoon kunnen overzetten naar de editie van 2022, op vrijdag 17 juni, voor een -hopelijk- schitterende editie van ons evenement! Voor vragen mag je steeds contact opnemen: dirk.verduyn@skynet.be.

 

 

LOPEN: 

We doen er alles aan om op zondag 20 juni op een afgesloten circuit van 5 km een paar loopwedstrijden te houden, voor zover de coronamaatregelen het ons toelaten. Telkens met een beperkt aantal deelnemers van 25, 50 of 100 lopers. Enkel de hogere overheid beslist over het aantal deelnemers.

Zodra we zeker zijn zal je hier alle info vinden, onder meer over de inschrijvingsmodaliteiten.

Voor vragen mag je steeds contact opnemen met André Mingneau via amos@telenet.be met als onderwerp van je mail: “NVV Run 2021”