Corona update


Beste Sportievelingen,

 

Voor iedereen zijn het onzekere tijden waarbij we allemaal in eerste instantie focussen op gezond blijven. Voor ons sportievelingen is lopen of wandelen op dit moment nog een goeie uitlaatklep die ons energie en hoop geeft. Zelfs al moeten we het op dit moment in ons eentje doen, in gezinsverband of met een vriend. 

Iedereen heeft zijn uitdagingen vandaag, ook de talrijke organisaties die jullie zo graag in beweging brengen. Velen werden al verplicht hun evenement te annuleren of te verplaatsen, andere organisaties nemen het zekere voor het onzekere en beslissen om hun evenement te verplaatsen of te schrappen. 

We staan op dit moment op een kleine drie maand van de 41ste Nacht van Vlaanderen. Voor ons is het vandaag ook helemaal niet duidelijk of onze organisatie in 2020 zal kunnen doorgaan. We staan in nauw contact met het stadsbestuur van Torhout, dat elke evolutie in deze gezondheidscrisis op de voet volgt. 

Op dit moment kunnen we alleen maar geduld uitoefenen en samen met iedereen ons best doen om dit virus zo snel mogelijk onder controle te krijgen. We willen daarom ook vanuit onze organisatie iedereen nogmaals oproepen om de richtlijnen strikt op te volgen: zoveel mogelijk contact met anderen vermijden, handen voldoende wassen, in ons kot blijven,…  Alleen samen geraken we hierdoor en dan kunnen we binnen onbepaalde tijd weer onze sportieve uitdagingen verder zetten!

Wacht gerust met je in te schrijven. Wie al ingeschreven is, kan bij annulering het inschrijvingsgeld terugvragen. Maar dat weten we pas eind mei.

Hou jullie goed, blijf bewegen en zorg voor elkaar. De organisatie van de Nacht van Vlaanderen denkt aan alle sportievelingen!

Groetjes

vzw De Nacht